Akrylmåleri

En ärlig åsikt

2013-03-09 14:40 #0 av: Alyosha

Vad tycker ni om tavlan? Vet inte om bilden laddats, får kanske försöka igen

Anmäl
2013-03-09 14:48 #1 av: VildaVittra

Jag saknar djup i tavlan. Kanske skulle jag söka inspiration i cloisonnismen? Enfärgade fält är ganska tråkiga att titta på, in med lite djup i fälten.

Ett ex: http://img0.etsystatic.com/015/0/5502547/il_570xN.413304492_239r.jpg


Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2013-03-19 03:16 #2 av: Gur4m1


Jag känner eller tycker inget speciellt, jag förstår den inte heller samtidigt osm jag inte direkt blir nyfiken att ta reda på det. Du får gärna beskriva vad du tänkte när du placerade de figurer du har placerat i målningen.

Jag tycker inte enfärgade fält behöver djup för att bli intressanta men här förstod jag inte meningen bakom någonting. De två ansiktena får mig att tänka på mega-man. Det är allt. Sen undrar jag möjligne lite över de nakna(?) figuerna i vänstra övre hörnet och högra nedra...man förstår inte riktigt kopplingen mellan dem och "mega-man-henorna" :) ÄR de där för att man ska undra eller har de någon koppling till något? En rätt barnslig/enkel stil eller vad man ska kalla det för på mega-mangubbarna.

Nu finns de tju många stilar och jag hatar att bedöma andras konst rent så, men det jag tänker främst är "slarvigt". Men det är kanske jättegenomtänkt och ska vara så, enligt dig. Hade varit enklare om du målat en häst och frågat om hasen är rätt i proportion till hoven eller något i den stilen ;D

Så helt ärligt: JAG förstår den inte och den ser slarvig ut. Den skulle inte hängas upp på min vägg om den så var signerad av Picasso. Jag ogillar hur det råsa skär sig mot det röda som i sin tur inte ser snyggt ut på den grå-blå skalan du har bakom.

 Men jag gillar figurerna du ritat som dock är svåra att urskilja.

Anmäl
2013-04-09 21:31 #3 av: EbbaTYK

Det finns mer än en målning i denna bild. Mitt råd är att fortsätta experimentera och måla måla måla. 

Har du pluggat färglära någon gång? Känns som att du är inne på kontrastfärger som är väldigt effektiva. Samma sak med kroki.

Som sagt, kör på! Det här är början på något väldigt bra!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.